Studio 3

starlab-studio-3

Nicklas Eklund
- låtskrivare, producent, gitarrist.

Nicklas Eklund startade sitt samarbete med Starlab för cirka 5 år sedan och har sedan dess med sin skicklighet som både låtskrivare och producent bidragit till flertalet klassificerade platinumskivor runt i världen. Med siktet inställt på den internationella marknaden har han senaste åren bland annat skrivit och producerat en mängd listettor och bästsäljare till akter så som: Tohoshinki/TvXQ,  Double s 301, Sexy Zone, V6, Spexial med fler. 
Nicklas har ett öra för att få till det där lilla extra svänget i en låt och använder sig gärna utav en hel del organiska inslag i sina produktioner för att på så vis få dom att leva. Detta kommer mycket från hans tidigare bakgrund som turnerande musiker och gitarrist. 
I Sverige har Nicklas skrivit och producerat musik till bland annat till Melodifestivalen men även jobbat med etablerade samt up and coming artister. 

Nämnvärda sammarbeten: Ben Alessi (US), Sara Sangfelt (SV), Jillea (CA), Sergey Lazarev (RU), Donny Montell (LT), Kristofer Grescula (SV), Erik Linder (SV), Self Deception (SV), Noice (SV), Michael Fannon (SV) Emin Agalarov (RU)