Studio 3

Benny Jansson
– låtskrivare, producent, orkesterarrangör och gitarrist.

Under 90-talet arbetade Benny som husproducent/tekniker i Bobby Ljunggrens studio (Lionheart Music Group). Under sin tid där spelade han in och producerade flertalet album åt stora artister och band som var populära på den tiden. Han har även skrivit och producerat flera album där han figurerat som både soloartist eller i olika bandkonstellationer – som till exempel ”Ride the Sky”, där Uli Kusch från kända hårdrocksbandet Helloween spelade trummor. På den internationella musikscenen har Benny fått mycket uppmärksamhet som skicklig gitarrist och har hyllats i gitarrmusiktidningar som Fuzz, Sweden Rock (Sverige) och Young Guitar (Japan). Benny skriver och producerar också för reklam, filmer (ex. ”Sökarna”) och till artister som söker låtar runt om i världen. Bl.a har en av hans låtar placerats på ARASHI (Japans största boyband), Kis-My-Ft2, Tohoshinki/TVXQ, Koichi Domoto, TWICE och på mega-stjärnan Al Bano Carrisi (som sålt över 165 milj. skivor).

Ziggy Sahlin
– låtskrivare, producent, trummis, keyboardist, gitarrist.

Ziggy Sahlin är Starlabs nya, unga tillskott som låtskrivare och producent, endast 21 år gammal. Han började som trummis, men blev mer och mer intresserad av låtskrivar- och producentrollen – som är hans huvudfokus idag. Han spelar flera instrument – allt som behövs för en bra produktion (bas, gitarr, synth etc.). Han skriver och producerar K-pop, J-pop och C-pop, men skapar även musik för TV-, reklam-, spel- och filmbranschen och samarbetar med sångare och andra låtskrivare runt om i världen.
På mycket kort tid har han fått stor uppmärksamhet i Asien för sina unika, innovativa och högkvalitativa produktioner. Flera populära koreanska och japanska akter, såsom IVE, Aespa och Ballistik Boyz, bland andra, har lagt hans låtar på hold.

<!–: