Nyheter

På grund av upphovsrättsliga skäl så kan inte alla nyheter och releaser exponeras här.

#2 i Korea

Grattis till Starlab Publishing låtskrivare Oliver Fernström, Viktor Strand och Nicklas Eklund som skrev låten ”Unpredictable” till den populära koreanska boybandet VICTON. Låten finns på deras första album ”Voice: The future is now” som släpps idag och gick direkt upp som #2 på den Koreanska försäljningslistan.

#1 i Japan

Grattis till Starlab Publishing låtskrivare Jan Baars, Rajan Muse och Ronnie Icon som skrev ”Dance All Night” tillsammans med Susumu Kawaguchi. Låten finns på den populära japanska boybandet SixTONES nya album 1 ST som gick direkt upp som #1 på försäljningslistan i Japan idag 🙂

Release i Japan

Grattis till Starlab Publishing låtskrivare Nicklas Eklund, Charlotte Wilson och Awry Will som skrev låten ”Flicky” till den populära Japanska artisten Kumi Koda. Låten finns med på hennes nya minialbum ”monsteR [MY NAME IS…]”.

Albumrelease i Korea

Grattis till Starlab Publishing låtskrivare Benny Jansson och Ida Pihlgren som skrev låten ”La Tempesta” till den koreanska boybandet La Poem. Låten finns på deras första minialbum ”Scen #1” som släpps idag.

DVD release – #1

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Nicklas Eklund och Koos Kamerling som skrev låten ”Give me your love” till den populära Japanska duon Kinki Kids. Låten finns med på deras Live-DVD som släpptes idag och som gick rakt upp till #1 på den Japanska DVD försäljningslistan.

#1 i Japan

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Peter Hedén och Gerson Bouman som skrev låten ”Trust in yourself” tillsammans med Susumu Kawaguchi. Låten finns med på den populära japanska boybandet A.B.C-Z senaste singeln ”頑 張 れ 、 友 よ!” som är #1 på den Japanska försäljningslistan idag.

DVD release – #1 i Japan

Grattis till Starlab Publishing låtskrivare Koos Kamerling och Robin Åkesson som skrev låten ”Jungle” till den populära Japanska boybandet SixTONES. Låten finns med på deras Live-DVD som toppar DVD försäljningen i Japan.

Singelrelease i Kina

Grattis till Starlab Publishing låtskrivare Oliver Fernström och Viktor Strand som skrev singelåten ”Luv ma life” till den kinesiska artisten Jia Yi.

Låtskrivarvecka i Italien

Underbar låtskrivningsvecka i Italien med våra fantastiska låtskrivare Peter Hedén och Nicklas Eklund.

Release i Taiwan

Grattis till Starlab Publishing låtskrivare Nicklas Eklund och Victoria Bignet som skrev låten ”Naughty Beauty” till det taiwanesiska tjejbandet Per6ix. Låten är huvudspåret på deras nya mini-album med samma namn.