Nyheter

På grund av upphovsrättsliga skäl så kan inte alla nyheter och releaser exponeras här.

KeyRa_Final1

KeyRa – Karma (singel release)

KeyRa släpper debutsingeln ”Karma”. KeyRa är en 17-årig multi-begåvad artist, som trots sin unga ålder redan har hunnit samla på sig massor med erfarenheter av scen, tv och radio. Utanför Sverige har hon deltagit i musikfestivaler i Italien, Spanien, Schweiz, Malta, Polen, Rumänien och Ryssland. I Sverige vann hon Stage Academy pris ”Årets artist 2014″. Hon skriver sin musik själv tillsammans med andra låtskrivare och är även med i produktionsarbetet. Hennes musik kan beskrivas som dramatisk elektronisk pop. Låtskrivare och Producent: Peter Hägerås och KeyRa. Mix: Jimmy Åkerfors. Label: Starlab och i Sverige distribueras hon av Warner Music. http://keyramusic.com

SaraSangfelt_GoodLuckCharm_Cover3

Sara Sangfelt – Good Luck Charm

Sara Sangfelt släpper Elvis klassikern ”Good Luck Charm” worldwide. Saras speciella version har redan fått fantastiska lovord från Presley familjen. Ett avtal är påskrivet för den Amerikanska marknaden med bolaget Media Horse. I Sverige distribueras hon av Warner Music.
Låten är producerad av Nicklas Eklund i Starlab Studios.

Bella&Filippa_Final

Bella & Filippa – Crucified (singel release)

Bella & Filippa släpper sin låt Crucified som de tävlade med i Melodifestivalen 2017. Låten är skriven av tjejerna själva tillsammans med Mats Frisell, Jakob Stadell och Peter Hägerås som också har producerat låten i Starlab Studios. Förlag: Starlab Publishing. Label: Starlab (under exclusive license to Warner Music Sweden)

starlab-warner

Starlab inleder samarbete med Warner

Starlab tecknar licensavtal med Warner Music för Bella & Filippa. Avtalet gäller för flera singlar och album med artisten.
Att nu få ta nästa steg i byggandet av deras karriärer tillsammans med Warner känns mycket spännande. Vi är väldigt glada över samarbetet och har stor tillit till Warners starka team.

15267718_1098322800293402_7946377096390507075_n

Bella & Filippa i Melodifestivalen 2017

Nu är det offentligt att Bella & Filippa tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö med låten ”Crucified”. Låten är förlagd av oss och skriven av tjejerna själva Bella Snihs och Filippa Frisell tillsammans med Mats Frisell, Jakob Stadell och Peter Hägerås som också producerat låten i Starlab studios.

MissingRose_Cover3_small

Starlab Release – Bella & Filippa

Bella & Filippa släpper sin debutsingel ”Missing Rose”. Bella & Filippa är två 16-åriga bonussystrar som började spela in sig själva när de tolkade kända låtar på internetsidan videofy.me 2013. Tre år senare har de över 53.000 följare.
Låten är skriven av Mats Frisell, Jakob Stadell, Kristoffer Eng och Peter Hägerås som också producerat låten i Starlab studios.

MF_Julen_Covers2_small

Hög rotation på radion för Michael Fannons nya jullåt

Nu släpper Michael Fannon sin sjätte singel, en känslosam jullåt om de människor som julen aldrig når. Precis som förra julen så har Sveriges Radio P4 valt att lägga Michael på deras A-Jullista, (som kommer göra den till en av de mest spelade Jullåtarna i år). Då hette låten ”Första Julen Utan dig” i år heter den ”Dom Som Julen Aldrig Når”. Låten är skriven av Michael Fannon, Johannah LaBranche, Jessica Hansson och Jimmy Åkerfors som även producerat låten i Starlab Publishing studios.
Lyssna på Spotify: https://open.spotify.com/track/6xIejlsLE0xxVkWZhLeadY

Skärmavbild 2016-12-13 kl. 20.36.37

Låt i Japansk TV reklam

Grattis Peter Nord och Mats Larsson som skrivit låten Hana-Hirake till det Japanska boybandet V6.
Låten är nu med i Japansk TV-reklam för Chips ”Tongari Corn”.

2016_Sexy-Zone_Best-of

Nummer 1 i Japan

Starlab Publishings låtskrivare Jan Andersson och Peter Hedén har för åttonde gången en låt med i toppen på försäljningslistan i Japan. Denna gång är det en låt med boybandet Sexy Zone album 5th Anniversary Best. Grattis!

MF_Tack_Covers1

Starlab release – Michael Fannon

Idag släpper vi Michael Fannons singel ”Tack! men förlåt”. Låten har Michael skrivit tillsammans med Jimmy Åkerfors som också producerat låten i våra studior. Det här är Michaels fjärde singel på rad som blir A-listad på Sveriges Radio P4.