Nyheter

På grund av upphovsrättsliga skäl så kan inte alla nyheter och releaser exponeras här.

Musikförläggarnas Pris 2023

På Musikförläggarnas Pris 2023

Release med Kumi Koda

Grattis igen till Starlab Publishings låtskrivare Ori.G.n och Mehi June som skrivit låten ”Trigger” till Japans legendariska artist Kumi Koda, idag släpps hennes live album.

#1 i Japan

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Christian Löwenborg Wahlström och Niclas Ulfeldt som skrivit låten ”Sky is clear” till den populära japanska pojkgruppen ”Sexy Zone”. Låten är singel specialutgåva A release (b-slot) och den gick direkt till #1 på försäljningslistan.

Starlab Publishing Asian Camp 2023 i Italien

Starlab Publishing Asian Camp i Valpolicella / Italien 13 till 18 september 2023! Vi tackar 34 av våra låtskrivare/producenter som vi bjöd in till Starlabs skrivarläger 2023 i det vackra vindistriktet Valpolicella i Italien. Starlab låtskrivarna kommer från Europa, Amerika, Australien och Asien (totalt 12 länder) skrev i första hand för den asiatiska popmarknaden. Vi satt upp 11 studior och 88 skrivsessioner gjordes.

Tre låtar på toppen av Billboard Japan!

Grattis igen till Starlab Publishings låtskrivare Benny Jansson och Molly Rosenström som skrivit låten ”All Right” och Nicklas Eklund och Anna Sahlene som skrivit låten ”Short Trip”. Låtarna finns med på den populära koreanska tjejgruppen ”NiziU” nya album ” Coconut” som är #1 och till Starlab Publishings låtskrivare Jacob Andersson och Jonathan Bratthall Tideman som skrivit låten ”Time Jackerz”. Låten finns på den populära japanska pojkgruppen OWV nya album ”Jack pot” som är #2.

Koreansk release

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Oliver Fernström och Anniela Andersson som skrivit låten ”Starry Night”. Låten finns med på den populära koreanska artisten SOYOUs nya 2:a minialbum ”Summer Recipe”.

#5 i Japan

#5 i Japan! Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Jacob Andersson och Jonathan Bratthall Tideman som skrivit låten ”Time Jackerz” (släppt som singel tidigare). Låten finns nu med på den populära japanska pojkgruppen OWV nya album ”Jackpot” som gick direkt till #5 på försäljningslistan.

#1 i Japan med två låtar!

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Benny Jansson och Molly Rosenström som skrivit låten ”All Right” och Nicklas Eklund och Anna Sahlene som skrivit låten ”Short Trip”. Låtarna finns med på den populära koreanska tjejgruppen ”NiziU” nya albumet ”Coconut” som gick direkt till #1 på försäljningslistan.

Koreansk release

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Jordyn Kane som skrivit låten ”Eclipse” tillsammans med Kenichi Sakamuro och Atsushi Shimada. Låten är en digital koreansk release med DAZBEE.

Plastico låtar i Amerikanska Thrillerdramat ”Cruel Summer”

Plastico (min 90-tals grupp) låtar finns med i nya säsongen av Amerikanska Thrillerdramat ”Cruel Summer”. Låtarna är skrivna av Peter Sahlin (mig) och Pernilla Sahlin. Jag har också producerat alla låtarna.