Nyheter

På grund av upphovsrättsliga skäl så kan inte alla nyheter och releaser exponeras här.

Starlab Publishing Asian Camp i Italien

Starlab Publishing Asian låtskrivarcamp i Valpolicella / Italien 14 till 19 september 2022! 34 av våra låtskrivare/producenter bjöds in till Starlabs låtskrivarläger i det vackra vindistriktet Valpolicella i Italien. Vi satte upp 11 studior och låtskrivarna gjorde en fantastisk prestation då de skrev 90 låtar för den Asiatiska popmarknaden. Låtskrivarna kommer från Europa, Amerika och Asien (totalt 11 länder).

Singel release i Kina

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Dan Tudor-Price och Yunsae som skrev låten ”平淡星球日记 Planet Ordi”Dia”ry”. Låten är en A-sida singel med den kinesiska artisten Dong ZhiYi 董芷依. Video: https://y.qq.com/n/ryqq/mv/002WMdXl0Ho7zv

Singel release I Sydkorea

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Daniel Palm och Ellen Berg som skrivit låten ”Not Your Love”. Låten är en A-side singelsläpp med den koreanska artisten Ru.a.na.

#3 i Japan

#3 i Japan! Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Nicklas Eklund (som också är en av våra stora inhouse-producenter), Oliver Fernström och Anton Eriksson som skrivit låten ”Time Slip Love”. Låten ingår i den populära japanska pojkgruppen ”Generations” ny. singel ”チカラノカギリ” som släpps idag och gick direkt till #3 på försäljningslistan i Japan.

Singel release i Japan

#3 i Japan! Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Jacob Andersson (som också är en av våra inhouse-producenter) och Jonathan Bratthall Tideman som skrivit låten ”Time Jackerz”. Låten är en A-sidesingel med den populära japanska pojkgruppen ”OWV” som släpps idag och gick direkt till #3 på försäljningslistan i Japan.

Två låtar till släpps idag i Japan

Två låtar till släpps idag i Japan! Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Nicklas Eklund, Sebastian Swahn och Ida Pihlgren som skrev låten ”Make ’Em Afraid” och till Jan Andersson, Peter Hedén, Dan Tudor-Price och Ida Pihlgren (igen) som skrev låten ”Kamoflauge”. Låtarna finns med på den populära Japanska anime-artisten ”Mori Calliope” EP ”Shinigami Note”.

#1 i Japan

#1 i Japan! Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Nicklas Eklund och Anna Sahlene som skrivit låten ”Short Trip”. Låten finns med på den populära koreanska tjejgruppen ”NiziU” nya singel ”Clap Clap” som släpps idag och gick direkt till #1 på försäljningslistan i Japan.

Singel release i Kina

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Ben Binderow, Rosalie Meijer och Shalee Jade Gherbaz som skrev låten ”Light it up”. Låten släpps som A-sida singel med den kinesiska artisten 符雅凝 Yenny.

#2 i Japan

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Oliver Fernström, Jonathan Bratthall-Tideman och Adam Moss som skrev låten ”ASAP”. Låten finns med på det nya albumet ”LDK” med den populära japanska artisten Akira Takano som släpps idag och gick direkt till #2.

#1 i Japan

Grattis till Starlab Publishings låtskrivare Jan Andersson, Peter Hedén, Nicklas Eklund och Anton Eriksson som skrivit låten ”Why Why Why”. Låten finns med på den populära koreanska boybandet ”The BOYZ” nya minialbum ”She’s the boss” som släpps idag och gick direkt till #1 på den Japanska försäljningslistan.