Guld- och Platinaregn över Starlabs låtskrivare

Grattis! Idag delar vi ut nya guld- och platina skivor till våra fantastiska låtskrivare för förra årets släpp i Asien. 2019 var ett fantastiskt år för Starlab Publishing. Till exempel inkluderades våra låtar på utgåvor som tillsammans sålde cirka 7 miljoner fysiska enheter och med över tio nummer 1 på de japanska försäljningslistorna. På bilden (från vänster till höger): Peter Sahlin (A&R Starlab) tillsammans med Starlab Publishings låtskrivare Jacob Andersson, Oliver Fernström, Benny Jansson, Nicklas Eklund, Viktor Strand, Jonathan Bratthall Tideman och Anders Mörén (Admin. Starlab). Ett stort tack också till våra låtskrivare Jan Baars, Rajan Muse, Ronnie Icon, Peter Nord, Kevin Borg, Ida Pihlgren – som tyvärr inte kunde vara närvarande och ta emot skivor på grund av den rådande Covid-19 situationen.