Sara Sangfelt i Ryssland

Starlabs artist Sara Sangfelt representerar Sverige i en stor internationella musiktävlingen ”White Nights Festival” i St. Petersburg, Ryssland. Tävlingen sändes i rysk tv och hade över 100 miljoner tittare. Hon röstades fram till en andra plats med sin nya låt ”I want you” (första låtspåret på nya EP:n) för att sedan ta Sverige till en femte plats i hela tävlingen. Förutom hennes två uppträdanden så valde Rysk tv att visa flera klipp och intervjuer på Sara.
White Nights Festival gästades även av stora internationella stjärnor som bl.a. Jason Derulo, Busta Rhymes, The New Power Generation och Scorpions – som hon också hade den stora äran att få uppträda live tillsammans med i tv. Men det var inte bara roliga upplevelser framför kameran, berättar Sara. Att få jamma loss med några av medlemmarna i Prince gamla band The New Power Generation på efterfesten var ett minne för livet.