Starlab release – Michael Fannon

2015 var året Michael Fannon tog dom första stegen ut i musiksverige. I början av Januari släppte han sin debut EP ”Bara så de e” och spelade in en musikvideo i Visby på nyårsafton. Han vann ”Svensktoppen Nästa” med låten ”Kommer tid, kommer råd”, som i daxläget spelats över 1300 ggr på Sveriges Radio P4. Massor med intervjuer och utmaningar på topplistor följde därefter. Bland annat en plats 4 på Spotifys topplista ”Viral 50” (listan som speglar de mest delade låtar i Sverige). Tillsammans med sitt team på Starlab skrev han ”Första julen utan dig” som blev nominerad till årets jullåt av Sveriges radio som också A-listade låten. Michael har under året uppträtt på nattklubbar och festivaler runt om i Sverige. Nyligen skrev han på ett avtal med Demo Entertain för turnébokningar.
2016: Nu släpper Michael sin första singel för året, ”En del av mig”. Låten är den tredje releasen i rad som plockats upp av Sveriges Radio. Låten är skriven av Michael Fannon, Johannah LaBranche och Jimmy Åkerfors som även producerat låten i Starlab Studios!
Finns på Spotify: https://open.spotify.com/album/53ManKocQDx2wEj5H6mJqV